Tozlar və Ədviyyat - Qlütensiz Ağ Kinoa toxumu 100gr haqqında
Qlütensiz Ağ Kinoa toxumu 100gr məhsulu tozlar və ədviyyat kateqoriyasına aiddir və istifadəniz üçün ideal seçimdir. Məhz Qlütensiz Ağ Kinoa toxumu 100gr, keyfiyyətli və təbii tərkibi ilə fərqlənir.
Dr. Düyü üçün Glutensiz Bulqur 500 q (laktozasız-Yumurtasız)
Tərkibi: Qarğıdalı
Reseptə uyğun olaraq hazırlanmış 100 q plov üçün enerji və qida dəyəri
Enerji: 360 kkalYağ: 0,5 qKarbohidratlar: 82 qŞəkər: 0 qLif: 2,1 qProtein: 3 qDuz : -
Laktozsuz və Yumurtasız Vegan Məhsulu
Tərkibi: Qarğıdalı nişastası, düyü unu, qarğıdalı unu, kartof nişasta, qatılaşdırıcı (ksantan saqqızı) Lavas çörəyi resepti: Su və duz əlavə edərək xəmiri hazırlayın. İsti teflon tavada düzəldilir və bişirilir. Maya və Fermentasiya vaxtına ehtiyac olmadan hər səhər 5 Çörəyiniz bir neçə dəqiqəyə hazırdır Enerji və qida maddələri (100 q) Enerji 349,5 kkal/1463,3 kj Karbohidrat 82,2 q Protein 1,5 q Yağ 1,1 q
Naturpy Qlütensiz Twist Makaron (Fusulli) 250 Qr.Mükəmməl Dad Sizi Çağırır!Tərkibi: 100% qarğıdalı unuQlütensiz - Vegan - Heç bir qatqı yoxdur - Konservant yoxdurHazırlanması: Makaronu azca duzlu qaynar suya əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Makaronu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzün və xidmət edin.Hazırlanması: Xəmiri böyük bir qazana bir az duzlu qaynar su əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Tortu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzdükdən sonra...
Naturpy Qlütensiz Boru Makaron (Penne) 250 Qr.Mükəmməl Dad Sizi Çağırır!Tərkibi: 100% qarğıdalı unuQlütensiz - Vegan - Heç bir qatqı yoxdur - Konservant yoxdurHazırlanması: Makaronu azca duzlu qaynar suya əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Makaronu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzün və xidmət edin.Hazırlanması: Xəmiri böyük bir qazana bir az duzlu qaynar su əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Tortu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzdükdən sonra...
DR.Qlütensiz Arpa Əriştəsi 250 Qr.İsti yeməklərinizə sağlamlıq qatır!Tərkibi: qarğıdalı nişastası, özü olmayan buğda nişastası,qatılaşdırıcı (hidroksipropil metilselüloz, karboksimetilsellüloza), duz, turşuluq tənzimləyicisi (qliserin monostearat,qlükona delta-lakton), rəngləndirici (beta karoten),vitaminlər: B1, B2, B6, fol turşusu.Qlütensiz - Tərkibində əlavələr yoxdur - Konservantlar. Hazırlanması: Arpa əriştəsi ümumiyyətlə şorba və düyü hazırlamaqda istifadə olunur.istifadə olunur. Arpa əriştəsi birbaşa düyüyə əlavə edilə bilərYağda azca qızardıqdan sonra da əlavə etmək olar. 2 suBir stəkan...
DR.Glutensiz Glutensiz Vermişel 250 Qr.İsti yeməklərinizə sağlamlıq qatır!Tərkibi: qarğıdalı unu, düyü unu, emulqatorQlütensiz - Tərkibində əlavələr yoxdur - Konservantlar. Hazırlanması: Vermicelli ümumiyyətlə şorba və düyü hazırlamaqda istifadə olunur. Vermicelli birbaşa düyüyə əlavə edilə bilər və ya yağda bişirilə bilər.Azca qızardıqdan sonra da əlavə etmək olar. 2 stəkan düyüyə yarım çay stəkan vermişel əlavə etmək lazımdır. Həm də şorba hazırlamaqda6 stəkan suya 1 çay stəkan vermişel...
DR.Glutensiz Yüksüklü Makaron 400 Qr.Mükəmməl Dad Sizi Çağırır!Tərkibi: 100% qarğıdalı unuGlutensiz - Heç bir əlavə yoxdur - Konservant yoxdur Hazırlanması: Makaronu azca duzlu qaynar suya əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Makaronu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzün və xidmət edin.Hazırlanması: Xəmiri böyük bir qazana bir az duzlu qaynar su əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Tortu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzdükdən sonra xidmət edin.Qida Dəyərləri:...
DR.Gluten Spagetti Makaron 500 Qr.Mükəmməl Dad Sizi Çağırır!Tərkibi: 100% qarğıdalı unuGlutensiz - Heç bir əlavə yoxdur - Konservant yoxdur Hazırlanması: Makaronu azca duzlu qaynar suya əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Makaronu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzün və xidmət edin.Hazırlanması: Xəmiri böyük bir qazana bir az duzlu qaynar su əlavə edin. 8-10 dəqiqə qaynadın və örtün. Tortu bişirərkən tez-tez qarışdırın. Süzdükdən sonra xidmət edin.Qida Dəyərləri:...
Tərkibi: Qreçka (Qarabaşaq)
Enerji və qida maddələri (100 q) Enerji 335,3 kkal/1403,8 kj Karbohidrat 71 q Zülal 12,3 q Yağ 2,8 q Lif 10,7 q Dəmir ) 2,5 q
Qarabaşaq çörəyi resepti: Yumurtanı mikserdə köpüklənənə qədər yuxarı qalxın. Yağ, bəkməz, su, duz, qabartma tozu əlavə edilir, sonra un əlavə edilib xəmir hazırlanır.