Tərkibi; Qarğıdalı unu Glutensiz, Vegan, Yumurtasız, Laktozsuz
QİDALANMA FAKTLARI (100gr) Ümumi yağ 0,15 q Doymuş yağ 0 q Trans yağ 0 q Xolesterol 0 mq natrium 0 mq Ümumi Karbonhidrat 24,7 q Qida lifi 0,6 q Ümumi şəkərlər 0 q Zülal 0,9 q Vitamin D 0 5,1 mq Dəmir 0,36 mq Kalium 14,4 mq
Allergenlər; yoxdur
SAXLAMA; Sərin və quru şəraitdə saxlayın
Tərkibi: Qreçka (Qarabaşaq)
Enerji və qida maddələri (100 q) Enerji 335,3 kkal/1403,8 kj Karbohidrat 71 q Zülal 12,3 q Yağ 2,8 q Lif 10,7 q Dəmir ) 2,5 q
Qarabaşaq çörəyi resepti: Yumurtanı mikserdə köpüklənənə qədər yuxarı qalxın. Yağ, bəkməz, su, duz, qabartma tozu əlavə edilir, sonra un əlavə edilib xəmir hazırlanır.
Tərki: Düyü unu, idarə jelatinləşdirilmiş qarğıda nişastası, qarğıdalı unu, tapioka nişastası.
Qidalanma faktları 100gr:
Karbohidrat 85 qr
Yağ 2gr
Protein 8 q
Şəkər 1gr
DR.Glutensiz Glutensiz Vermişel 250 Qr.İsti yeməklərinizə sağlamlıq qatır!Tərkibi: qarğıdalı unu, düyü unu, emulqatorQlütensiz - Tərkibində əlavələr yoxdur - Konservantlar. Hazırlanması: Vermicelli ümumiyyətlə şorba və düyü hazırlamaqda istifadə olunur. Vermicelli birbaşa düyüyə əlavə edilə bilər və ya yağda bişirilə bilər.Azca qızardıqdan sonra da əlavə etmək olar. 2 stəkan düyüyə yarım çay stəkan vermişel əlavə etmək lazımdır. Həm də şorba hazırlamaqda6 stəkan suya 1 çay stəkan vermişel...